Over Bobi®

Home » Over ons

Over ons

Wij bieden u het complete assortiment brievenbussen, of het nu gaat om een ​​veilige brievenbus voor een eengezinswoning, grote brievenbussen voor zakelijke klanten of brievenbussen voor meerdere personen, wij hebben de brievenbus voor jou.

Ondanks dat Bobi haar karakter als een klein familiebedrijf heeft behouden, is Bobi met haar veelzijdigheid van modellen een internationaal bekend merk geworden.

De ronde Bobi is modelbeschermd in de Benelux, in Europa en in de rest van de wereld. Nog steeds worden alle Bobi brievenbussen in Finland geproduceerd.

Jaarlijks worden er wereldwijd zo’n 35.000 Bobi producten verkocht. In 1991 werd het eerste model, de Bobi Classic, geproduceerd. Vandaag de dag is de RVS brievenbus Classic nog steeds het meest gewilde model van allemaal. Verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren en roestvrij staal, het is de ideale brievenbus voor dagelijks gebruik, zowel voor gezinnen als voor bedrijven.

Sinds 1991 zijn er vele modellen aan ons assortiment toegevoegd. De Bobi Duo en Bobi Trio blijken erg populair wanneer er meerdere gezinnen of bedrijven op één adres zijn. Elk heeft zijn eigen compartiment. Dit biedt ook de beste oplossing als je zakelijke en persoonlijke post gescheiden wilt houden.

Met de explosieve groei van internetwinkelen groeide de behoefte aan een brievenbus met een grote capaciteit. Als resultaat hebben we de Bobi Grande en de Bobi Jumbo gecreëerd. Beide hebben een brievengleuf die kan worden aangepast aan de grootte van uw postbehoeften, van gesloten tot maximaal 7 cm.

Onze filosofie

Wij geloven in het creëren van veilige brievenbussen van hoge kwaliteit, met een modern en uniek ontwerp dat duurzaamheid en functionaliteit biedt. Een goede brievenbus moet naar onze mening niet alleen gemaakt zijn om lang mee te gaan, maar moet ook echt waar voor zijn geld bieden. Wij opereren aan de bovenkant van de brievenbusmarkt en bieden graag 2 jaar garantie vanaf de aankoopdatum.

Alle Bobi producten worden geproduceerd in Finland waar we constant investeren in training voor onze medewerkers, productverbetering en producttesten. Wij werken alleen met hoogwaardige en corrosiebestendige stalen materialen en coatings, zodat u jarenlang kunt genieten van uw brievenbus. Al onze modellen voldoen aan de Europese norm voor brievenbussen, EN 13724:2002.

We bedienen en verzenden onze bestellingen rechtstreeks vanuit ons verkoopkantoor in Midden-Europa in Nederland. Wij hebben ‘s werelds grootste voorraad Bobi brievenbussen en statieven en onze levertijd is doorgaans 2 – 4 werkdagen.

Specialist sinds 1992

Meer dan 2500 Bobi producten op voorraad

Gratis verzending